Pravno obvestilo

Podjetje BBR TEC 2 d.o.o. bo stremelo k temu, da bo uporabnikom svojega spletnega mesta nudilo ažurne in čim točnejše podatke. Vsa besedila so zgolj informativnega značaja, zato podjetje ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost.

BBR TEC 2 d.o.o si pridržuje pravico do spreminjanja vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu www.varnostna-oprema.eu, na kakršen koli način. Vsak uporabnik objavljene vsebine uporablja na lastno odgovornost.

Uporaba osebnih podatkov

BBR TEC 2 d.o.o uporablja osebne podatke le v primeru, da jih posredujete prostovoljno (v primeru, da prejmemo pisno dovoljenje za uporabo podatkov, kjer je navedeno, da ste bili obveščeni o načinu in obdobju zbiranja).

Povezave z drugimi spletnimi mesti

V primeru prehoda na drugo spletno mesto preko povezave, s katero BBR TEC 2 d.o.o ne upravlja, mora uporabnik prebrati izjave o zasebnosti dotičnega mesta. BBR TEC 2 d.o.o ni odgovorno za uporabo osebnih podatkov drugih podjetij.

Avtorstvo

Vsi dokumenti, datoteke in ostala vsebina, objavljena na spletni strani www.varnostna-oprema.eu, so last podjetja BBR TEC 2 d.o.o in se lahko uporablja zgolj v nekomercialne namene. Prepovedano je kakršno koli spreminjanje, razmnoževanje, pošiljanje in razpečevanje vsebin.